Третият филм по едноименната видеоигра Супер Марио Bros: Филмът привлече най-много публика

...
Третият филм по едноименната видеоигра Супер Марио Bros: Филмът привлече най-много публика
Коментари Харесай

Супер Марио Bros: Филмът е най-гледаният в киносалоните в България

Третият филм по едноименната видеоигра  " Супер Марио Bros: Филмът "  привлече най-вече аудитория в киносалоните у нас, сочат систематизираните данни от предишния уикенд.

Пътуването на водопроводчика Марио из Гъбеното кралство е гледано от 31 342 фенове и осъществя 395 945 лв. доходи от билетите им.

На втора позиция е последната продукция от поредицата с Киану Рийвс  " Джон Уик 4 ". Опитът на героя му да извоюва свободата си, подсказващ и идващия воин от плануваната спин-оф серия, е забелязан от към този момент 52 450 фенове и има 704 203 лв. доходи за двете седмици в кината.

На трето място е българският  " Чалга "  на Мариян Вълев. Социалната история за пътя към лесната популярност, снимана през камерата на мобилен телефон, към този момент месец е в кината, има 88 401 фенове и 1 014 022 лв. доходи.

Четвърта позиция е за  " Dungeons and Dragons: Разбойническа чест ", който е към този момент трета седмица в кината. Направената по едноименната ролева игра от 1974 година на Дейвид Арнисън и Ърнест Гари Гайгакс история е гледана от 28 063 фенове и е събрала 363 813 лв. приходи от билетите им.

Пето място заема първата премиера от предишния петък -  " Въздушния ". Разказ за най-значимите спортни покупко-продажби - сред Майкъл Джордан и " Найк ", в която още веднъж се срещат като актьорски и продуцентски тандем Бен Афлек и Мат Деймън, е с 3078 фенове и има 41 860 лв. доходи от билетите им.

На шеста позиция е анимацията  " Моята непослушна самодива ". Как дребната Макси се сприятелява с нахалната и непослушна самодива Виолета са разбрали към този момент 14 721 фенове, а приходите от билетите им за трите седмици в кината са 155 268 лв..

Седмо място е за различен български филм -  " Случаят Тесла ", продължение на " Случаят Кюри " отпреди пет години. Приятелството сред Рая и Тони, ревността, науката и мистерията на дебнещото в гората са споделили още 8946 фенове, а постъпленията от билети за десетте дни на екран възлизат на 95 246 лв..

Осмо място заема продължението на кино лентата от 2018 година -  " Крийд 3 ". Сблъсъкът на кръга сред Адонис и приятеля му от детство Деймиън е гледан към този момент от 60 558 фенове, а за месец и половина в кината приходите му са 725 472 лв..

Девета позиция е за  " Шазам! Яростта на боговете ", който е по екраните от месец. Вторият филм за младия Били Батсън, който се трансформира в супергерой, е гледан към този момент от 17 327 фенове и има 216 592 лв. доходи от билетите им.

Десето място измежду най-предпочитаните филми у нас заема  " Аватар: Природата на водата ", който към този момент четири месеца и половина не слиза от екран. Продължението на историята на Джеймс Камерън за протичащото се на Пандора сред жителите й и нашествениците от Земята е проследено от 475 465 фенове, а осъществените приходи са 6 669 438 лв..

Извън първите 10 най-гледани кино лентата са третата и четвъртата министър председатели от предишния петък. Българският  " Една провинциална болница " за всекидневието по време на пандемията от КОВИД-19 на лечебното заведение в Кюстендил е с 468 фенове и 3592 лв. доходи. Документалният филм  " Повелителят на горите "  от Германия за агронома Тони Ринаудо, който основава десетки декари гора в Африка, е гледан от 505 фенове и има 5846 лв. доходи, добавя Българска телеграфна агенция.

През предишния уикенд в кината са влезнали общо 59 974 фенове, като половината от тях са предпочели Супер Марио. Миналата година по същото време филми са гледали общо 47 457 фенове, като всеки втори е показал интерес към синия таралеж в  " Соник 2: Филмът ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР